- Giv Donation til vedligeholdelse -

Herunder finder du en manual som viser hvordan man henter optagelser ud via webinterfacet på optageren

Dahua Web interface - Udtræk af video ver 1.0.pdf

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

VTO2111D WP3 thumbvth5221

Se Datablad

Herunder finder du en kort brugermanual som kan hjælpe dig igennem opsætningen af en sådan dørstation.

Afhængig af firmware kan billeder og illustrationer have ændret udseende og funktioner.

MANUALER:

pdf Dahua Dørtelefon VTO VTH Manual 1 3 (1.31 MB)

VTO2111 Wifi opsætning.pdf

VTO2111 App manual ver. 1.1.pdf

VTO2111D-WP_User_Manual_20161018.pdf