- Giv Donation til vedligeholdelse -

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

smartproducts

Til alle dahuas optagere og kamera (som ikke er af IMOU (Lechange) typen, kan man anvende appen iDMSS til at tilgå kamera eller optagere.

OBS! Dahuasupport vil forsøge løbende at opdaterer manualen for Appen. Men da det er kotume for Apps at de ofte ændrer sig, laver producenterne ofte ikke manualer for apps. Det kan nemlig ofte være svært da de måske med tiden kommer til at se anderledes ud.

INDHOLDSFORTEGNELSE:

Hent Dahuas iDMSS app

Tilføj optager/kamera til appen

Se optagelser

Hent Dahuas iDMSS app

Dahuas app hedder iDMSS for iPhone og gDMSS for Android telefoner.

Appen bruges til Dahuas video, dørtelefonanlæg og alarmer.
Appen får i to versioner men der opdateres ikke på litre versionen mere

Plus Versionen (Nu gratis også):

idmss plus

Plus versionen er nu blevet Gratis. Førhen skulle du betale for den.
Med den kan du det samme som i lite versionen ovenover.

Men deruover kan du

• Få pushmeddelelser ved bevægelse/aktivering af bevægelseszoner/IVS
  • Indstille følsomhedsområder
  • Indstille IVS (intelligente) funktioner
  • Se alarm/Bevægelses logs
  • Og meget mere

tilgå din optager og se live billeder, se optagelser tage billeder ud m.m.
Men derudover kan du bl.a. få pushbeskeder ved bevægelser, ændre diverse indstillinger som f.eks. bevægelses områder, følsomhed, IVS (inteligente funktioner) og meget mere.

Tilføj optager/kamera til appen (iDMSS Lite)

Åben iDMSS lite eller iDMSS Plus alt efter hvilken du har hentet

iphone menu

Vælg kamera i menuen

app menu

Du kommer nu til kamera menuen får nu følgende billede

tilfoj1

Vælg menuen øverst til venstre menu

Vælg nu enhedsopsætning

tilfoj2

Du kommer nu til enhedsoversigten. Vælg at du vil tilføje en ended ved at trykke på png

tilfoj3

Du vil nu få følgende billede, med en meddelse. Tryk OK til meddelsen

tilfoj4

Vælg nu trådført enhed

tilfoj5

Herefter skal du vælge P2P (vil du vide mere om P2P læs HER )

tilfoj6

Nu skal du så angive oplysninger om din optager

tilfoj7              tilfoj8

Angiv følgende info:

Navn:                 Angiv et navn for din optager f.eks. hjemme

S/N:                    Angiv serienummeret på din optager/kamera.
                           Denne har du modtaget på mail.
                           Er du logget direkte på enheden eller har modtaget en QR kode kan du scanne den ved at trykke på logoet qrkode

Password:        Angiv password som du har modtaget fra montøren eller via mail

Livevisning:     Hvilken kvalitet skal billedet vises med ved  livevisning. Sekundær er lavere og dermed hurtigere.
                          Indstillingen kan altid ændres.

Optaget:           Hvilken kvalitet skal billedet vises med ved visning af optagelser. Sekundær er lavere og dermed hurtigere. Indstillingen kan altid ændres.

Når oplysninger er angivet tryk startlive

Appen vil nu gemme oplysningerne og forbinde til optageren/kameraet.

livevisning

Se optagelser

Kommer snart......

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Dahuas app hedder iDMSS for iPhone og gDMSS for Android telefoner.

Appen bruges til Dahuas video, dørtelefonanlæg og alarmer.
Appen får i to versioner Lite som er gratis og Plus som man skal betale for.

Lite Versionen (Gratis):

idmss lite

Lite versionen er gratis.

• Se live billeder
  • Se optagelser
  • Tage billeder (snapshots) under afspilning
  • Starte stoppe optagelse manuelt
  • Styre PTZ (Bevægelige kamera)
  • Zoome ud/ind (på kamera som kan zoome)
  • Og mange andre basale funktioner.

Ændring af indstillinger på optagere og kamera er ikke muligt via Lite appen. For disse funktioner skal du have Plus appen

Plus Versionen (Nu gratis også):

idmss plus
Plus versionen er nu blevet Gratis. Førhen skulle du betale for den.
Med den kan du det samme som i lite versionen ovenover.

Men deruover kan du

• Få pushmeddelelser ved bevægelse/aktivering af bevægelseszoner/IVS
  • Indstille følsomhedsområder
  • Indstille IVS (intelligente) funktioner
  • Se alarm/Bevægelses logs
  • Og meget mere

tilgå din optager og se live billeder, se optagelser tage billeder ud m.m.
Men derudover kan du bl.a. få pushbeskeder ved bevægelser, ændre diverse indstillinger som f.eks. bevægelses områder, følsomhed, IVS (inteligente funktioner) og meget mere.