- Giv Donation til vedligeholdelse -

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

smartpro

Dahua tilbyder den gratis klientsoftwaren SmartPSS eller DSS Express (som den nye version kommer til at hedde)

Med den kan du tilgå din optager og se live billeder, optagelser, ændre på konfigurationen m.m.

Hent Klientsoftwaren her:

download smartpss

Softwaren kan alternativt også hentes direkte via Dahuas hjemmeside HER

Manual til udtræk af optagelser kan hentes her:  pdf SmartPSS 2 0 Playback Manual (1.98 MB)

Der findes også en komplet manual, dog på engelsk, som også gennemgår konfogration af kamaraene. denne finder du her:  pdf SmartPSS User's Manual V2 00 (Engelsk manual fra Dahua) (2.59 MB)

Herunder vil Klientsoftwaren blive kort gennemgået og forklaret:

INDHOLDSFORTEGNELSE:

Installation af SmartPSS

Opret Login

Tilføj enheder til SmartPSS

- Autotilføj Enheder

- Manual tilføj - Fjernadgang P2P via Serienummer

Livevisning af kameraer

Installation af SmartPSS klient software

Start installatios filen

Smartpss1

Marker ”I have read and agree” og tryk next

Du kommer nu til et punkt hvor du skal vælge hvad du vil installerer.

Som standard bør du kun vælge at markerer SmartPSS

Storage service er hvis du vil anvende PC’eren som en ”optage server”. Med dette program kan du få pceren til at agerer optage server. Dette vil ikke blive gennemgået i denne manual.

Fjern markering i storage server og tryk next

Smartpss2

Du skal nu vælge hvor programmet skal gemmes, og om der skal oprette genvejs ikon på skrivebordet.

Tryk Install

Smartpss3

Installationen starter nu

Smartpss4

Når installationen er færdig får du følgende besked.

Smartpss5

Ønsker du at starte programmet med det samme marker Run SmartPSS og tryk finish

Opret af login

Første gang starter softwaren skal du oprette et login og igennem lidt opsætning

smartlogin1

Opret et password. Dette kommer til at gælde på PC’eren, og har ikke noget med dit login på optageren at gør så du kan frit lave et andet password.

Brug gerne både store og små bogstaver, tal og symboler, for at lave det så sikkert som muligt

Styrken at dit password angives i farver

smartlogin2

Markerer du Autologin after registration vil programmet altid huske dit password og automatisk logge ind.

Af hensyn til GDPR er dette ikke altid ønskværdigt, men helt op til dig selv.

Nu skal du så lave nogle sikkerheds spørgsmål. Disse skal bruges i tilfælde af at du glemmer dit login til programmet.

Der er 6 forudvalgt spørgsmål du kan vælge imellem for hver spørgsmål

smartlogin3

Nu kommer du til login skærmen

smartlogin4

Tilføj enheder til klienten

Programmet vil nu starte op i Devices.

Det er her du skal tilføje din enhed

device1

Du kan vælge at autosøge hvis du sidder på samme netværk som optageren/kameraet.

device2

Alternativt kan du vælge at trykke på add.

Auto tilføj/search

Anvender du autosearch vil den finde enheder på nettet.

Marker de enheder du vil tilføje og tryk add.

device3

Du får nu en besked, om du er sikker på du vil tilføje

device4

Du skal nu indtaste de loginoplysninger som installatøren har oplyst til dig

device5

Du vil nu se enheden komme frem på enheds listen (Device list)

device6

Hvis du har indtastet korrekte oplysninger så vil Online Status blive grøn og skrive Online

Manuel Add - Fjernadgang P2P via Serienummer

For at tilføje manuelt, eller til brug ved fjernopkobling kan du tilføje enheden manuelt.

device2

Tryk på + Add

Der åbner sig nu et billede hvor du kan indgive oplysninger

Som standard starter den op i IP mode. Her kan du angive den lokale optager

device7

Vil du have mulighed for at tilgå det via fjernt fra (uden for det lokale netværk) skal du skifte metoden til Serienummer

device8

Angiv de oplysninger du har fået af installtøren. Alternativt finder du serinummer på en label på enheden, eller en QR kode. Du finder det også under enhedsoplysninger hvis du er direkte på optageren.

Indtast oplysningerne

device9

Tryk Add for at tilføje

Er oplysningerne korrekte og optageren er online på internettet vil den blive tilføjet i enheds listen (Device list)

device10

Livevisning

Når enheden er tilføjet og Online, kan du tilgå den og se livebilleder og optagelser

Tryk på + i toppen af softwaren for at åbne menuen i programmet

menutop

For at starte live visning vælg liveview

live1

Ønsker du at vise alle kamera skal du dobbeltklikke på din optager.

Alle kamera vil nu blive vist

Ønsker du at vise et bestemt kamera så vælg pilen > ud for din optager

live2

Den vil nu "folde sig ud" og vise dig en oversigt over dine kamera

live3

Vælg det kamera du vil se ved at dobbelt klikke på det. Den vil nu blive markeret grøn og billedet vil vises i det markerede vindue (hvid ramme om)

live4