- Giv Donation til vedligeholdelse -

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv

DSS Express klient

Dahua tilbyder de to gratis klientsoftwaren SmartPSS eller DSS Express.

DSS Express er den nyeste version og er den der for fremtiden vil blive udviklet mest på.

Med klientsoftwaren kan du via din PC tilgå din optager og se live billeder, optagelser, ændre på konfigurationen m.m.

Hent Klientsoftware ved at klikke på download herunder:

download smartpss

Brug for en manual ?

Du finder manualer i vores manualdatabase her: https://dahuasupport.dk/index.php/support/manualer/software-og-apps

Herunder er et uddrag af nogle af de mest anvendte.
MEN følg gerne linket til manualdatabasen for at sikre de seneste opdateringer.

Manual til udtræk af optagelser kan hentes her:   pdf SmartPSS 2 02 Manual Afspil og udtræk filer Ver 01 04 2022 (1006 KB)

Der findes også en komplet manual, dog på engelsk, som også gennemgår konfogration af kamaraene. denne finder du her:  pdf SmartPSS User's Manual V2 00 (Engelsk manual fra Dahua) (2.59 MB)